Stuffed Mushrooms

Opdieningen: 24 Totale tijd: 43 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Snel naar recept Recept afdrukken
0 Toevoegen aan favorieten
Stuffed Mushrooms
pinit

Stuffed Mushrooms

These stuffed mushrooms are great as an appetizer for but they also make for a great snack!

Zet recept vast
0 Toevoegen aan favorieten
Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 10 minuten Rusttijd 3 minuten Totale tijd 43 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner Kooktemperatuur: 220  C Opdieningen: 24 Calorieën: 42 Beste seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Ingrediënten

Instructions

  1. Preheat the oven to 220C
  2. Grease a baking dish/tray large enoupgh to fit 24 mushrooms
  3. Rinse and drain mushrooms. Remove stems and reserve the cap. Chop enough of the stems to about one cup
  4. Make sure the boursin and cream cheese are at room temperature before mixing
  5. Add the green onion, boursin, cream cheese, shredded mozarella, mushroom stems, salt, and pepper in de medium bowl and mix well
  6. Now scoop the mixture in to the mushrooms and arrange in the baking dish
  7. Once filled and arranged, sprinkle the aged/old cheese over the mushrooms
  8. Place into the oven for about 10-15 minutes, until filling is bubbly, remove from the oven and let cool for a few minutes before serving
  9. Enjoy!

Voedingswaarden

Opdieningen: 24 OpdieningCalorieën:42kcalTotaal vet:3gVerzadigd vet: 2gCholesterol:7mgTotaal koolhydraten:2g

Keywords: crowdpleasing, easy, appetizer, fast, oven, vegtarian
Heb jij dit recept gemaakt?
Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *